Πιάστε τις βελόνες


σύνολοΠοικιλία από νήματα, κλωστές και εργαλεία για να ασχοληθείτε με το πλέξιμο και το κέντημα που θα χαρίζουν στις δημιουργίες σας υπέροχη αίσθηση και εμφάνιση. Εσείς βάλτε την όρεξη για δημιουργία και τη φαντασία.

 

 

images-90x90


  

       Το πλέξιμο είναι μια δημιουργική απασχόληση, που μπορεί να γίνει ένα πολύ διασκεδαστικό και εξαιρετικά χαλαρωτικό χόμπι. Δεν είναι μόνο η χαρά της δημιουργίας που το κάνει ελκυστικό – παράλληλα εξασκούμε τα χέρια μας και το νου μας, μπορούμε να απορροφηθούμε και ταυτόχρονα να συμμετέχουμε σε μια παρέα.

        Είναι μια διαδικασία συνεχούς μάθησης, αφού δεν σταματά να μας εκπλήσσει με την τεράστια ποικιλία από διαφορετικές πλέξεις και ιδέες που συνεχώς ανακαλύπτουμε. Η έμπνευση δε σταματά ποτέ. 

        Πολλοί σύγχρονοι ερευνητές σε πανεπιστήμια του εξωτερικού ασχολήθηκαν ειδικά με το πλέξιμο και εντόπισαν σπουδαίες ευεργετικές-θεραπευτικές ικανότητες για πρόληψη παθήσεων που σχετίζονται με τη μνήμη ή το νευρικό σύστημα, όπως μπορούμε να παρακολουθήσουμε στο βίντεο εδώ (δυστυχώς δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους).

        Στο φιλόξενο ¨σαλονάκι¨ μας, η έμπνευση γίνεται πράξη.  Σας περιμένουμε!